donderdag 28 juni 2012

en toen...

werd ik plots huisvrouw, zomaar, van de ene dag op de andere.

De zeeën van tijd die zich plots voor me uitstrekken zijn... beangstigend, niet dat ik nu zoveel werkte ... eigenlijk maar 4 uur per dag maar toch! die extra 4 uur zijn momenteel nog een zwart gat.

Het goeie nieuws aan de zaak is dat er hier binnenkort (nuja binnenkort, tegen 2013) een kindje bijkomt hoera! , het minder goeie is dat mijn werkplaats blijkbaar gevaarlijk en giftig is en ik daar momenteel niet meer mag vertoeven. Veel mensen zouden daar blij mee zijn maar ik ga eigenlijk best wel graag werken. Zo heb ik ook nog eens sociaal contact met iemand die ouder is dan 2... maar we gaan het positief zien en genieten van het feit dat het al een stuk beter met me gaat.

Na 3 maanden van liggen en boven de wc hangen ben ik eindelijk terug onder de levenden en zie ik me binnenkort volledig ontpoppen tot perfecte huisvrouw. Speciaal eten dat er hier op tafel zal komen, en je zal het daarbij ook nog eens van de vloer kunnen eten want het zal hier properder zijn dan ooit tevoren. De wasmand zal constant leeg zijn want ik ga volledig mee zijn met de bergen die er anders liggen, en mijn dochter die zal er elke dag piekfijn bijlopen! vaarwel 2 verschillende sokken op een hectische maandag (Let wel ze hadden vaak dezelfde kleurtint waardoor ik mezelf wijsmaakte dat het niet zo opviel), vaarwel ontbijt in mijn auto, vaarwel mijn out of bed haren en vaarwel rap in elkaar geflanste maaltijden of diepvries restjes!

Binnenkort dus ook meer te lezen hier vermoed ik.

Iets om naar uit te zien zou ik zo denken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten